Generelt

Sådan oprettes en Online-forretning med Affiliate programmer

Bare ti år siden, blev at have en tilstedeværelse på internettet opfattet som noget temmelig eksotisk. Web pionerer var forsøger at finde en måde at bringe internettet til masserne, og e-mail var stadig i sin vorden som mennesker kæmpede for at holde online med deres opkaldsforbindelser.

Hvad en ændring af et årti kan gøre! I dag, der er millioner af hjemmesider og stort set enhver person kan starte en online-forretning. At opnå domæner og webhosting er blot et par klik væk, og forretningsmæssige muligheder vrimler. Den primære udfordring er at finde en online forretningsmulighed, der kan bringe i indtægter uden at du behøver at faktisk sælge produkter, stock lager, eller beskæftige sig med kunder.

Det er hvor affiliate programmer kommer. Sandheden er, en af de bedste mekanismer til Tjen penge på en hjemmeside er gennem affiliate-programmer. Selv om du har aldrig hørt om dem, chancerne er du har set affiliate programmer på hundredvis af websteder. De er de knapper og bannere og links, der reklamerer for ecommerce steder både store og små. Hver gang en person klikker fra din hjemmeside som en affiliate hjemmeside og denne person køber noget, får du en procentdel af salget. Selv om procenten er relativt lille, jo mere trafik du kører til dit websted, jo højere din klikfrekvenserne og jo højere dit salg.

Selv om nogle mennesker er villige til at investere en utrolig mængde af tid tilmelde op for enkelte affiliate programmer og opbygge deres egne hjemmesider, der er faktisk virksomheder, der vil gøre benarbejdet for dig. Faktisk vil de give dig med dit eget domæne eller domæner, og du kan høste frugterne af en bred vifte af affiliate programmer.

De bedste online business affiliate programmer vil sætte dig op med en interessant hjemmeside med en række partnere. Her er nogle eksempler:

Auktioner: En del af din startside kan være en portal til eBay-auktioner, og faktisk en liste over mange af Ebay’s hovedkategorier. Det kan også have en bannerreklame, der viser auktioner som slutter snart, samt en i-banner søgefeltet så besøgende kan søge efter emner af interesse.

Indkøbscentre: En anden del af din startside kan være dedikeret til affiliate annoncer fra en stor virksomhed som amazon.com. Som med afsnittet auktion navigationslinjen vil liste en række amazon.com kategorier og vil tage dit website besøgende til området, hvor de er interesseret.

Ernæring: Du kan også have flere mindre grafik der er datterselskaber af selskaber, ernæring, og at sælge, for eksempel, bodybuilding eller vægttab kosttilskud. Ligeledes kan du have affiliate links for ecommerce steder at bogen ferier eller at sælge blomster, elektronik eller forsyninger til kæledyr.

Ud over de affilierede links har din hjemmeside også interessante og nyttige up-to-the-minute information for besøgende på webstedet. For eksempel kan du have en nyheder banner, der giver besøgende med overskrift, world news, og nyheder om teknologi og underholdning. Det kan også have aktiekurser og vejrudsigter.

De penge, du foretager fra din online-forretning kommer fra to kilder: affiliate links og henvisninger til andre, der tiltræder forretningsmulighed via din hjemmeside.

Nu, hvor barrierer for vellykket online forretningsmuligheder er blevet brudt, er der ingen grund til at du ikke kan starte din egen online-forretning og høste fra affiliate programmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.