Generelt

Jul og Firmagaver til dine kunder og medarbejdere!

Tis’ sæsonen for virksomheder og corporate gaver! Hvis du mener, i loven om gensidighed, og hvis din virksomhed er den mindste smule succes du skal; du ved at give tilbage er ikke kun den rigtige ting at gøre, men det er meget smart business samt. Lad os se på nogle af fordelene og mekanik af jul og ferie gaver.
* HVORFOR GØRE DET PÅ ALLE?
At give gaver er en glimrende måde at sige tak for alle de forretningsmæssige og fortsatte loyalitet, dine kunder og gæster har vist i de seneste år, det hjælpe størkne relationer og i nogle tilfælde faktisk ulige vilkår i din favør. En veltilrettelagt forretningsgave vil taler om din integritet, eftertænksomhed og oprigtighed og kan gøre forskellen mellem dig og en konkurrent. For medarbejdere er dagene i 50 år og et guldur for længst forbi, så en token for opskrivning i løbet af ferien eller andre særlige lejligheder kan forvandle en middelmådig forhold ind i en hård loyalitet.
* NÅR MAN GØR DET?
Jul og sæsonen omkring det er naturligvis de store temaer her. Andre tidspunkter af året, såsom Thanksgiving, påske, Labor Day etc., kan også præsentere gyldne muligheder, som det ikke forventes derefter. Andre gange at overveje kan omfatte lejligheder såsom en business jubilæum, ægteskab, fødsler, kampagner, nye kontorer eller grene, og eventuelt pensionering (især af en konkurrent!)
* HVAD GIVER?
Dette kan være den sværeste del af processen. Alle af os har været modtager af cookie cutter tilgang, som de utallige fruitcakes af Christmases sidste hjemsøge vores frysere. I en stor virksomhed, er det svært at undgå dette, men ved med dette i tankerne, vil du være i stand til at komme noget unikt og skiller sig ud over resten. Også tænke på arten af forretningsforbindelsen. Noget upassende ville ikke kun være værdsat, men kunne have den modsatte effekt af, at du prøver at opnå. Hvis du kan, forsøge at gøre det så personlige som posssible, afspejler de interesser og holder af den, der modtager gaven. Være opmærksomme på religiøse forskelle, som du ikke ønsker at fornærme i dette område enten. Samtidig stræber efter at give den flotteste gave muligt inden for dit budget, passe på ikke at ser ud som om du bestikke nogen for erhvervslivet eller loyalitet.
* HVORDAN TIL AT OPNÅ DETTE?
Start så hurtigt som muligt og dedikere mindst én person at arbejde på dette udelukkende, som afhængigt af størrelsen på din liste, kan det blive belastende. Får nok tid og ressourcer, men kan det gøres hurtigt og effektivt. Shopping online har gjort tingene så meget enklere. Du kan finde så mange flere valg med et klik på en mus end du kunne med ugers efterforskning på foden. Mange af dine favorit mursten og mørtel købmænd nu har en online tilstedeværelse så godt, som de også anerkende de enorme muligheder for mediet. Udnyt internettet leverandører, hvoraf mange tilbyder gratis forsendelse, corporate og bulk rabatter og mange andre frynsegoder til at få din virksomhed. Det er virkelig en tidsbesparende!
Jul og ferie gave-giver ikke den gigantiske opgave, det plejede at være. Internettet og en smart strategi gør det rentable og enoyable!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.