Finans

Hvordan multikulturalisme forårsager konflikt

For at vurdere fagforeningernes indvirkning på arbejdstagernes produktivitet ændres en Cobb-Douglas-produktionsfunktion, således at fagforeningsorganisation medtages som en variabel. Bankerne indfører løbende nye gebyrer og hæver renten for at dække deres egne omkostninger og derefter øge overskuddet. Dette skaber stadig flere mennesker forsøger at deltage i sagen, og resultatet er en panik, en mani, en boble, så katastrofe. Med voksende mål og hyppigt pres fra underordnede skal medarbejderne arbejde mere, end de rent faktisk kan. Det betyder for skatteyderne, at vi betaler mere, end vi burde være på alle offentlige byggeprojekter. Jeg nævnte tidligere, at ikke alle offentlige forbedringsprojekter kræver betaling af gældende lønninger. Fagforeninger har lagt pres på Cincinnati Public School Board til at ændre deres politik med hensyn til tildeling af kontrakter for deres offentlige forbedring projekter til at kræve entreprenører til at betale gældende løn på alle projekter.

For de sidste par uger har jeg talt om, hvordan fagforeninger indflydelse offentlige forbedringsprojekter gennem gældende lønlove og retssager i Ohio stammer fra påståede overtrædelser af disse love. Så de hævder, at afstemningen gik, og nu enhver entreprenør byde på byggeprojekter for Cincinnati Public Schools skal betale gældende løn (fagforening lønninger) og overholde alle de aspekter af Ohio’s gældende lønlove. De er blevet store og magtfulde grupper, der bruger deres magt til at påvirke love og procedurer til deres fordel. Jeg tilbragte flere uger diskutere Ohio fremherskende løn lov og spørgsmål i forbindelse med disse love. Formidling af effektspørgsmål som løbende balancer i sprog og præsentation kan alle forstå, dele branchetendenser og risikovurderinger, tilskynde til og belønne medarbejderbidrag i ideer til rentabel vækst, sikkerhed, HR, løn / fordele osv. Dette skal gøres i små grupper med Q &A, ikke kun nyhedsbrev spins fra markedsføring. Når en hemmelig afstemning administreres, har hver medarbejder mulighed for at stemme, hvordan han eller hun virkelig ønsker at stemme.

Hvis medarbejderen, eller gruppen af medarbejdere, er i stand til at få underskrifter på kortene fra mindst tredive procent af arbejderne, men normalt tættere på tres procent af arbejdstagerne, kan arbejdsgiveren anmode om en hemmelig afstemning valg administreres af National Labor Relations Board. I de fleste tilfælde ville det fratage arbejdstagernes ret til at have en privat valgrunde med hensyn til unionizing. Ville vi ikke forvente, at en virksomhed tager nogen mulige skridt til at indhente og forsøge at opfylde den kontraktlige slutdato? Fantastisk, når en virksomhed begynder at tjene penge, har brug for disse ressourcer til at re-værktøj eller indhente, fagforeningen trin op og kræver det hele. Retail, akasse medlem Wholesale and Department Store Union havde organiseret sig omkring kritiske temaer om at støtte sorte vigtige arbejdere i pandemien. Fagforeningsansatte vælger typisk repræsentanter for at gøre fagforeningen opmærksom på deres bekymringer. Selv om projektet var alvorligt forsinket, modsatte fagforeningsfolk sig overarbejde eller arbejdede i weekenderne for at indhente det forsømte.

Selv om vi antager, at ledelsen i byggefirmaet ønskede at arbejde overtid for at indhente – hvilket er, hvad de sagde – var deres hænder bundet, fordi deres medarbejdere er repræsenteret af en fagforening. Altid læse gennem låneaftaler omhyggeligt, før du accepterer at arbejde med en bestemt långiver. En embedsmand fra byggefirmaet, der fører tilsyn med Cincinnati School’s byggearbejde, citeres i en nylig nyhedsartikel for at sige, at disse nye krav “kan tilføje op til $ 20 millioner til projektet til $ 1.07 milliarder dollars.” Fagforeningerne hævder naturligvis, at dette tal er forkert, og at der ikke vil være nogen ekstra omkostninger. Der er meget økonomisk debat om selskaber i USA outsourcing, og der er en masse beskidte ord, der kastes på virksomheder og virksomhedsledere. Der var naturligvis mange spørgsmål, der bidrog til forsinkelserne. I byggebranchen må det dog forventes, at der vil komme uventede ting op i løbet af projektet.