Generelt

Fra bankassistent at Entreprenuer

Hvad der virker som et århundrede siden, jeg forlod skolen og sluttede sig til en velkendt High Street Bank. I disse dage på at arbejde som en bank degnen var en veletableret rute for mange af skolen og opfattes som en ordentlig job med udsigter. Det varede ikke længe, før jeg blev desillusioneret med verden af bank og søgte en ændring af job. I fuldstændig kontrast til mit tidligere job, blev jeg en kontorist i lokale hospital beskæftiger sig med de sårede og svagelige, men det var en rolle, som jeg fandt mærkeligt interessant og givende. I nutidens sprogbrug, er det kendt som arbejdsglæde.
Min karriere udviklet sig hurtigt og efter at have arbejdet i en række forskellige afdelinger blev jeg indlæggelser Officer af en større regional hospital hvor jeg snart fået værdifulde front line oplevelse. Der er intet mere befordrende for honing dine kræfter af kommunikation, overtalelse, modstandsdygtighed og empati end beskæftiger sig med mennesker, når de er på deres svageste. Arbejder i en ulykke og skadestuen absolut sætter ens liv fuldstændigt i perspektiv og er ligesom at være en del af et TV medicinsk sæbe opera.
Min karriere kom til at stoppe da jeg mødte min mand og flyttede væk fra området. Jeg må indrømme, at tilbage i de tidlige 70 ‘s gifte sig og at have de obligatoriske 2,4 børn var stadig acceptabel normen, selv om befrielse for kvinder indsamling tempo. At være en konservativ sjæl, jeg gled ind i mainstream og før jeg vidste af det jeg var gift med en karriere mand og mor til to børn bor i en tre-sengs semi. Vender tilbage til arbejdsmarkedet var ikke en betragtning og det viste sig for at være en fornuftig beslutning, som min mand blev sendt til fire forskellige steder i hele Det Forenede Kongerige i løbet af 6 år.
I slutningen af denne periode, børnene var i skole, vores flytning dage var forbi og vi var endelig i stand til at etablere nogle rødder og slå sig ned som en familie. Det var tid til at begynde at overveje mine egne behov og at planlægge en tilbagevenden til mainstream arbejdsmiljøet. Dette var ikke en nem ting at gøre efter næsten syv år for at rejse en familie, men jeg plukkede op mod og fandt mig selv tilbage i sundhedssektoren som en deltids receptionist i min lokale lægekonsultation, en rolle, som jeg fandt meget tilfredsstillende. Min selvtillid steg og mit job gav mig en fokus uden for min nærmeste familie. Jeg genvandt nogle uafhængighed, tjent mine egne penge og mødte en ny kreds af venner. Til sidst havde jeg lejlighed til at tale om noget andet end børn og jeg følte, at de gamle grå materie igen var er stimuleret!
Efter et stykke tid, nyhed af arbejder i en lægekonsultation bar og jeg følte at jeg havde brug for en ny udfordring. På samme tid mente min mand også at han havde fået nok af virksomhedernes liv og ønskede at gøre noget helt andet. For et par, der havde haft en meget struktureret liv, syntes korsvejen at være særligt vanskeligt at forhandle. Efter at havde gået to år og et par tyvstarter, besluttede jeg, at jeg ønskede at forfølge min egen virksomhed interesse med lidt hjælp fra min mand. Han havde forfulgt en portefølje karriere og havde tid og ekspertise til at hjælpe mig udvikle min planer og sørg for, at jeg var på de rigtige spor.
Idé var ganske simpelt og blev båret ud af min egen frustration for at finde kvalitet belysningsprodukter lokalt til hjemmet. Selv om vi ikke lever i et isoleret område, havde vi stadig rejse mindst fyrre miles for at finde en belysning outlet, der sælges, hvad jeg anses for at være, kvalitet belysning. Ved yderligere undersøgelse fandt jeg at der er mange områder i Det Forenede Kongerige, der ikke er tjent med belysning butikker og derfor følte jeg, at der skal være mulighed for at udfylde dette hul i markedet.
Når dette behov havde identificeret, var det næste problem hvor du skal begynde. Åbne min egen butik var en mulighed, men økonomi at gøre så var virkelig ikke så attraktiv. Belysning er plads sultne og de faste udgifter forbundet med at køre en butik kan være fænomenal. Anden Ulempen var, at mens en butik ville tilfredsstille et par folk, ikke det virkelig tage det grundlæggende spørgsmål om at levere en bred vifte af kvaliteten af belysning til så mange mennesker som muligt så bekvemt som muligt. Svaret lå på internettet og via en postordre system, hvor folk ville ikke være bundet af geografiske eller tid begrænsninger.
Som konceptet udviklet, det lykkedes mig at hverve i samarbejde med et par af belysning fabrikanterne. Det var ikke let, da der er få leverandører, der er parat til at tage tid til at lytte til din idé, endsige hjælpe dig, når du ikke er i stand til at tilbyde dem nogen håndgribelige beviser for, at du kan levere på nogen måde, form eller form. Efter at have sikret levering af produkter med David Hunt belysning og Le Dauphin belysning, jeg havde brug at finde ud af, hvordan at oprette en hjemmeside og udvikle et postordrekatalog. Jeg begyndte faktisk med på udkig efter en revisor, som er vidnesbyrd om min optimisme omkring den virksomhed imperium, der var jeg planlægger at bygge over de kommende år! Inden for to møder jeg havde været introduceret til en web-designer og en marketing selskab, var som begge baseret lokalt. Bremserne var slukket, og inden længe var jeg fordybet i en helt ny verden. Efter måneder i kontemplation og planlægning, The Light Company (direkte) Ltd blev dannet og tog hurtigt form. Det blev yderligere seks måneder indtil alle brikkerne i puslespillet kom sammen og på den 19 januar 2004, hjemmesiden blev lanceret og postordrekataloger leveret.
Som med mange nye virksomhedsprojekter, de tidlige dage er de mest vanskelige og jeg bruger al min tid på at udforske måder, hvor kan jeg gøre folk opmærksom på det omfattende udvalg af moderne og klassisk dekorativ belysning, der er på tilbud. Jeg har allerede besluttet at åbne en udstilling, der vil fordoble som min office design studio og postordre værelse. Selvom kompakt, vil showroom være langt mere egnede end lås op på et industriområde, som jeg bruger i øjeblikket. Det er et spring af tro, men at være kommet dette langt, det er en, som jeg føler der skal tages.
Det er helt sikkert langt fra ulykken og skadestuen. Jeg har byttet en karriere i NHS til at blive iværksætter, selvom jeg ikke tror, at jeg har de arketypiske kvaliteter af sådanne. Jeg er stadig nervøs for at tage risici og jeg stadig bekymre sig om hvad fremtiden kan holde, men mit kursus er indstillet og der er ingen tilbageskridt. Selvom fuldstændig usammenhængende, mine år i sundhedssektoren har vist sig for at være nyttige navnlig beskæftiger sig med kunder og leverandører. Det forekommer, at god kommunikation, kombineret med evnen til at handle positivt med mennesker, der krævende på tværs af hele spektret af spørgsmål og begivenheder, er forskellige attributter uanset din branche. I en pervers form for måde er dette aspekt af virksomhed der tænder mig og som brændsel min entusiasme til at lykkes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.