Generelt

At vælge en långiver for din lille virksomhed lån

Vælge en långiver kan være så kedelige og detaljeret en proces som forbereder en business plan eller lån forslag. Mange virksomhedsejere og potentielle virksomhedsejere er så bekymret for at blive godkendt på en virksomhed lån at de glemme vigtigheden i at vælge en långiver.
Hvis du allerede har en bank eller kreditforening, hvor du har opretholdt et langsigtet forhold, er det logisk at overveje denne særlige finansielle institution, når du vælger en långiver. Din bank, at du i øjeblikket bruger til personlig og/eller forretningsmæssige konti er meget fortrolig med dig og dine finansielle historie. Hvis denne historie er positive, kan det spille i din favør. En stor del af långiverens risiko er usikkerheden med hensyn til tilbagebetaling af lånet. Ved at vælge en långiver, som du allerede har et forhold, kan det kraftigt reducere usikkerheden om din og din virksomhed, at sætte dig i en bedre stilling for at blive godkendt til et lån. Hvis du har et realkreditlån med en bank, er at samme bank nok et godt sted at begynde at forhøre sig om en virksomhed lån når du fokuserer på at vælge en långiver.
Hvis du har grund til ikke at bruge en långiver, hvor du har en nuværende eller tidligere forhold, overveje at vælge en långiver der * ønsker * virksomheden lån. Kilder til disse långivere kan findes i afsnittet business i din lokale avis for finansiering specialtilbud. Når du vælger en långiver i denne natur, også kan du søge efter både de gule sider og internet. Långivere, der aktivt søger små virksomheder behov for lån ofte tilbyde en hurtigere proces for at opnå et lån end andre låneinstitutioner.
I det tilfælde, at du er en bankkunde, overveje en kreditforening, når du vælger en långiver. Fordi kreditforeninger er generelt mindre, kan du muligvis tale direkte med højere niveau beslutningstagere til at oplyse din lån forslag. Større banker tendens til at have mere stive regler og processer forbundet med små virksomheder lån. Selv om den person, du taler med om din virksomhed lån tror på dig, kan han eller hun ikke være i stand til at hjælpe dig med andet end at tage dine oplysninger og forelægge det for beslutningstagere skriftligt.
Være opmærksom på flere muligheder for långivere før du vælger en långiver for dit lån forslag. Selv hvis du føler, at dit første valg af en långiver vil godkende din låneansøgning, kig ind adskillige andre långivere, før du vælger en långiver til at give dit lån.
1. Sørg for at långiver er oprigtigt interesseret i din virksomhed.
Hvis du får en følelse af at dit lån er “bare en anden nummer”, for eksempel, kan det være sikkert at gå med dine instinkter og søgen efter en anden långiver.
2. Bekræft at du vil modtage de tjenester, som du ønsker for dit lån.
Når du vælger en bank eller anden långiver, skal du vælge en, der vil give dig med de tjenester, du har brug for. Som et eksempel, hvis online banking er vigtigt for dig på grund af dens praktiske funktioner, ikke Vælg en bank, at taksterne for disse tjenester, eller en, der ikke tilbyder en bred vifte af tjenester, der vil gøre dit lån erfaring nemmere og mere bekvemt for dig.
2. Vælg en långiver, der “føles rigtigt” i alt at det kan tilbyde dig og din virksomhed.
At vælge en långiver, og i sidste ende vælge en långiver, bør omfatte tanken om, at dette er en långiver, hvor du føler dig tryg med at udvikle et langvarigt forhold. Fokus på værdien af din virksomhed til Fællesskabet, og hvad dens fremtidige indskud kunne betyde, at banken. Långiver bør behandler dig med respekt, og bør respektere din business idéer.
Når du vælger en långiver, overveje følgende spørgsmål:
-Har långiver en industri speciale relateret til din specifikke virksomhed?
-Hvad er den gennemsnitlige størrelse virksomhed som långiver typisk godkender for lån?
-Hvad er detaljerne af långivers lån klient faglige baggrunde? Er långiveren mere af en kommerciel eller forbruger långiver?
-Hvor længe har långiver været i branchen?
Disse spørgsmål at stille, når du vælger en långiver er vigtige for et par grunde. Uanset om du protegere en stor kommerciel bank eller en lille samfund bank, afhænger af din virksomheds behov. Store banker har tendens til at tilbyde en bredere vifte af tjenester og steder, hvilket kan være vigtigt, hvis din virksomhed har behov for en bred vifte af finansielle produkter og tjenesteydelser. Mindre, Fællesskabet banker, på den anden side, kan du muligvis mulighed for at arbejde med en bankmand, der direkte vil træffe beslutning om at låne dig penge eller ej, eller har tætte bånd til banken hierarkiet. Det muligt bankmand, eller lån officer, for at tilbyde positiv feedback til banken formanden på dine vegne. Det kan også flytte lånet processen langs meget hurtigere.
Når de endelig foretager din beslutning på et første valg for en långiver, fil din ansøgning og lån forslag med at långiver. Hvis uanset af hvilken grund, lånet er faldet, kan du prøve dit andet valg. Tage den nødvendige tid, og være tålmodig, både med at vælge en långiver og opnåelse af en lille virksomhed lån. Dermed vil tilbyde belønninger i sidste ende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.