Generelt

5 tips til at vælge den bedste Cash Back kreditkort

Tilbud til at tjene penge, som du bruger penge er ganske lokkende til den moderne forbruger. Med en cash back kreditkort, kan du tjene procentsatser, der kan høste belønninger i slutningen af året. Så for at vælge de bedste cash back kreditkort for dig, er her nogle spørgsmål, som du gerne vil spørge.
1. hvad tæller med kontanter tilbage?
Selv om det kan synes, at ethvert køb eller tilføjelse til den samlede kontant tilbage kreditkort balance ville høste belønninger, er dette ikke generelt tilfældet. Mange gange, bidrager balance overførsler og kontant forskud ikke til procentdel tilbage. Hvis du tror at du vil bruge cash back kreditkort til disse formål, vil du se, hvis du vil blive belønnet eller ej.
2. hvor meget kontant tilbage modtager du?
Selvfølgelig, hvis du leder efter en kontant tilbage kreditkort, skal du vælge ene med det højeste antal procentdel, du kan komme tilbage. Og kortene varierer meget i denne henseende. Kig på flere kontanter tilbage kreditkortselskaber at se, hvis man synes særlig høj.
3. kan du øge din cash back?
Udover at øge den overordnede balance og bidrage til kontanter tilbage, tilskynde nogle cash back kreditkortselskaber også kunderne til hyppige visse forhandlere for at få en større kontant tilbage beløb. Hvis du allerede gå til disse virksomheder, kan disse cash back kreditkortselskaber arbejde bedre for dig.
4. Hvordan kan du indløse kontant tilbage?
Når du bruger en cash back kreditkort, vil du være i stand til at få dine belønninger så ofte som muligt. Der plejede at være en tid Hvornår du måtte vente til udgangen af en 12 måneders cyklus til modtager ydelser, men det har ændret. Nogle virksomheder nu tillader kunder at indløse deres kontanter tilbage som betalinger mod deres balance eller bidrage til en velgørende organisation så ofte som visse beløb skal periodiseres.
5. Hvad er afgifterne?
Som med alle kreditkort, vil du ønsker at være sikker på at kontanter tilbage kreditkort du tilmelder opkræver ikke et stort gebyr, som rent faktisk forstyrrer nogen belønning, som du kan modtage. Prøv at finde en kontant tilbage kreditkort, der ikke gør du betale dine penge tilbage.
Med en cash back kreditkort, kan du tjene lidt penge som du bruger til ting, som du allerede har brug for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.